Om oss

Vi er en vennegjeng som ELSKER spill, logiske gåter og følelsen vi får når vi skaper noe kreativt. At vi har muligheten til å leve av dette ser vi på som et stort privilegium.  Vi bare “er” og “gjør”.

Vårt håp er at vi lar våre kunder ta del i den gledesrusen vi føler når vi skaper noe som blir satt så stor pris på av andre mennesker.

Leter du etter noen spennende aktiviteter i Oslo? Kingdom of Escape Room er i ferd med å etablere seg som en av de ledende aktørene innenfor underholdningsmiljøet i Oslo. Nærmere bestemt driver vi med escape room.

Escape room spill, escape room games, eller escape games. Kjært barn har mange navn. Dette er en ny form for underholdning, eller aktivitet, som blant annet brukes i forbindelse med teambuilding.

Ettersom escape room bransjen har vokst, har det blitt vanlig å bestille interiør og konsept til slike rom fra de andre steder. Kingdom of Escape Room har likevel valgt å lage alle sine rom fra bunnen av. Det vil si at hver eneste mekaniske funksjon, kode eller gåte som må løses…..hvert eneste møbel og interiør er laget av oss. Alt du ser er spesialdesignet i forhold til vårt spill og rommet de befinner seg i.

COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.