Jobbe hos oss

Har du lyst til å jobbe hos Kingdom of Escape Rooms?

Vi søker Game Master til våre nye lokale i Oslo sentrum.
Dette er en kreativt, veldig utfordrende og spennende stilling som kan bli din.

Hva betyr det å jobbe som Game Master?

Jobben som Game Master består av å forberede spill for gruppene som kommer, og å ta dem imot og gi dem instruksjoner før de går inn i spillet. Videre overvåker Game Masteren spillet via overvåkningskameraer og analyserer spillets gang for å finne ut om deltakerne trenger hjelp underveis.

Kvalifikasjoner vi ser etter:

En Game Master bør være strukturert, kunne ha flere baller i luften samtidig, ta ting på sparket, og selvsagt være imøtekommende og serviceinnstilt overfor de mange gjestene som kan komme.

Han eller hun bør også ha et smittende humør og et stort fokus på kvalitet og kundeopplevelsen.

Vi garantere et godt arbeidsmiljø og en trygg arbeidsplass her i Kingdom of Escape Rooms.

Send CV og søknad på epost til post@kingdomrooms.no

COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.