Familieaktiviteter

Er dere en familie som vil kose dere litt ekstra en helg, eller vil dere kanskje ha et familieselskap i escape room ? Da er det mye moro å oppleve og masse å spare på å arrangere escape room fest hos oss. Vi har nemlig meget gunstige priser for familier. I tillegg til at vi allerede er de beste prisene i Oslo ( les våres blogg om 50 gratis aktiviteter for barn i Oslo)  på escape aktiviteter, gir vi alle familier følgende spesialrabatter:

 • Gratis inngang for barn fra 0-6 år (når de spiller med to foresatte).
 • 20 % avslag for barn fra 7-18 år (når de spiller med to foresatte).NB: Tilbudene kan ikke benyttes sammen med andre tilbud som for eksempel familie-moro-pakken.

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Familie-moro

Hva er inkludert i Familiemoro pakken?

 • Te og kaffe
 • Lagspill i våre escape room
 • Gamemaster som hjelper dere hele veien
 • Gruppebilder med profesjonell fotograf
 • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

 • Et variert tilbud av tapas til alle på arrangementet
 • En dedikert standupkomiker med materiale tilpasset gruppen
 • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-6 person!

Familiepakken - Kr. 1600 for hele familien

Med Kingdom of Escape Rooms sin familiepakke er det jul året rundt for hele familien. Uansett tid og sted betaler du kun kr. 1600 for hele familien på valgfritt rom. Vi ønsker barn, foreldre, besteforeldre og oldeforeldre velkommen til å benytte seg av dette tilbudet.

Hvorfor bør du prøve Kingdom of Escape Rooms fremfor andre leverandører?

 1. Det finnes ingen andre aktører i Norge i dag som tilbyr escape room med samme tema og innhold som vi har. Du får altså en helt unik opplevelse hos oss.
 2. Kingdom of Escape Rooms har prisgaranti. Det vil si at vi er de rimeligste i Oslo og at vi betaler mellomlegget dersom du skulle finne noe tilsvarende som er billigere.
 3. Vi har fått svært gode kritikker både på google og tripadvisor med snitt på over 4,5 av 5 mulige stjerner.
 4. Alle våre escape rom lages med tanke på at det skal være en utfordring både for voksne og barn. Vi har derfor måtte designe alt fra bunnen av.
 5. Hos oss står sikkerhet i sentrum. Spesielt etter det som skjedde i Polen har det vært viktig for oss å forbedre rutinene i forhold til brannvern. Våre escape rom har tilgjengelige rømningsveier i første etasje. I tillegg er det etablert rutiner for de ansatte i tilfelle brann.

Familie-moro - Kr. 1600 for hele familien

Med Kingdom of Escape Rooms sin familiepakke er det jul året rundt for hele familien. Uansett tid og sted betaler du kun kr. 1600 for hele familien på valgfritt rom. Vi ønsker barn, foreldre, besteforeldre og oldeforeldre velkommen til å benytte seg av dette tilbudet. Max 6 personer. NB: tilbudet kan ikke benyttes sammen med andre tilbud. (Du vil ikke kunne få 20% avslag for barn samtidig som du nyter godt av familie-moro-pakken).