Juleaktiviteter

Vil du ha noen aktiviteter i tillegg til den god julematen på julebordet? Det får du muligheten til hos oss.

Vi arrangerer nemlig juleaktiviteter for bedrifter der du i tillegg får være med på team battle i escape room spill. Dere får muligheten til å velge den mat, og eventuell tilleggsunderholdning, som passer best for dere.

Før julen er den perfekte tiden å bruke til team building og samvær med kollegaer. Humøret er på topp og glasset er fullt. Kanskje får du muligheten til å snakke ut med den kollegaen du hadde kranglet med, eller lagt inn et godt ord hos sjefen? Sist, men ikke minst: Vi er sikre på at du vil få en uforglemmelig opplevelse. Velkommen hit denne før julen!!!

For mer detaljert informasjon om hvordan spillene organiseres for bedrifter, kan du se vår seksjon under team building.

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Julebord

Hva er inkludert i Julebord Pakken?

  • Julekaker og Julegløgg
  • Lagspill i våre escape room. (Aktivitetene er tilpasset barnas alder og ønsker)
  • Gamemaster som hjelper dere hele veien
  • Gruppebilder med profesjonell fotograf
  • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

  • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-20 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 2-5340 kr per person
gruppe av 6-10320 kr per person
gruppe av 11-20310 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.