Vår prispolitikk:

Vi har 20% rabatt for studenter. Vi tilbyr en spesialpris og et tilpasset program for bursdagsbarn på deres bursdag og en lavere pris for kunder som vil arrangere fest i våre questrom. Deltakere kan også ta med mat og alkohol.

Prisgaranti
Kingdom of Escape Rooms er stolte av å kunne si at vi for tiden er billigst i Oslo. Dersom du i Oslo finner et lignende tilbud som det vi har til en lavere pris tilbyr vi oss å betale mellomlegget.

The Escape Box

Priser for escapeboks i deres lokaler inkl. mva og levering.

The Escape Box til deres lokaler. Dere spiller i lag på 4-7 personer. Prisen inkluderer alle omkostninger inkludert levering i Oslo og Akershus området.

  • 30 - 80 deltakere 265 kr per person
  • 8 - 30 deltakere 7425 kr

Quest-rommene er beregnet for 2-12 personer.

2 personer
430 kr per person
3 personer
390 kr per person
4 personer
350 kr per person
5 personer
330 kr per person
6 personer
325 kr per person
7+ personer
315 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.