Team battle 2

Space Station & Redd King’s Landing

En / No | 8-14 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Opplev vår ultimate team battle hos Kingdom og Escape Rooms Oslo! Samle venner, kolleger eller familiemedlemmer og konkurrer mot hverandre i to lag. vi har plass til 8 – 14 deltakere, fordelt på to av våre råeste rooms: King’s Landing og Space Station!

Mens et lag får i oppgave å avdekke hemmelighetene i slottets mørke kroker for å redde kongeriket før den lange natten kommer, skal det andre laget bryne seg på komplekse oppgaver, tekniske utfordringer og logisk spenning i Space Station. Uansett hvilket lag du havner på, kan du og ditt lag forberede dere på spenning, samarbeid, moro og utfordringer!

Når to lag konkurrerer mot hverandre i hvert sitt room, vil det virkelig bli en kamp om hvem som kommer ut først. Dette skaper en spennende atmosfære og en ekstra dimensjon av utfordring, som vil bidra til å styrke lagånden og samarbeidet mellom deltakerne.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å utfordre deg selv og ditt lag i Kingdom of Escape Rooms Oslo team battle. Space Station og King’s Landing Team Battle – hvem kommer ut først? Bare tiden vil vise!

Book din plass i dag og opplev en uforglemmelig og engasjerende teambuilding-aktivitet i hjertet av Oslo. Hvi du har en store gruppe som er over 30 pers, det er ingen problem, vi kan arrangere en uforglimende team building hos dere med våres kjent escape-box konsept. Se for mer info.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: