Team battle

I trolldommens verden & Gallery of Illusions

En / No | 8-12 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Med plass til 8 – 12 deltakere, er dette en ideell aktivitet for teambuilding, firmafester eller en spennende sosial sammenkomst. Opplev en intens konkurranse mellom to lag som prøver å rømme fra hvert sitt escape room først, og la dere bli fortryllet av gåter, mysterier og eventyr på Escape room Oslo.

Vi et forslag til dere med våres unike team battel 2, team battel 3 og team battle 4 hvis dere er flere den 33 pers da anbefale vi våres escapebox spill.  Spillet skal tre inn i Trolldommens verden – en verden av magi og mystikk, inspirert av Harry Potters fortryllende univers. I Trolldommens verden vil laget ditt måtte løse magiske gåter og overvinne overraskende utfordringer for å avdekke hemmelighetene som gjemmer seg i rommets mørke kriker og kroker. Samarbeid, kreativitet og logikk vil være nøkkelen til suksess, og denne unike opplevelsen vil garantert styrke lagfølelsen og teambuildingen.

Det andre laget får utfordre seg selv i Gallery of Illusions – et intenst kunstdrama i dette spennende escape roomet. I Gallery of Illusions vil laget ditt måtte bruke logikk, samarbeid og kreativitet for å løse  gåter.  Alt for å redde et uvurderlig stjålet maleri fra en uærlig kunsttyv. Mens klokken tikker, vil laget ditt måtte jobbe sammen og tenke utenfor boksen for å løse mysteriet og bringe kunstverket tilbake til sin rettmessige eier.

Når to lag konkurrerer mot hverandre , skapes det en ekstraordinær atmosfære og en unik utfordring mellom deltakerne.
Ikke nøl med å utfordre deg selv og ditt lag i Kingdom of Escape Rooms’ team battle! Bestill deres plass nå og gled dere til en minneverdig og engasjerende teambuilding-opplevelse i hjertet av Escape room Oslo.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: