Studentrabatter

Studentrabatter hos Kingdom of Escape Room

Er du student med gyldig studentbevis? Da har vi svært gode nyheter til deg. Vår studentrabatter gir deg nemlig 20 % avslag uansett tid, sted og type escape rooms, eller annet produkter, du velger.

Vi vet at det er vanskelig å få endene til å møtes som student. Derfor er det viktig for oss å gjøre det lille ekstra, slik at du får muligheten til å ta del i underholdning i våre escape rooms

Får du studentrabatt ved din bestilling får du også en rabattkode på 10% av bestillingsbeløpet. Denne er gyldig i ett år på alle våre tjenester og produkter.

Til dere studenter har vi også skrevet et blogg innlegg.  I dette innlegget skal vi se på 10 strategier i forhold til å bli mer kreativ. Om ikke det skulle være nok, skal vi også gå meget spesifikt og detaljert til verks ved å se nærmere på 3 verktøy vi kan bruke for å sette i gang kreativiteten.

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Student rabatter

Hva er inkludert?

  • Te og kaffe
  • Lagspill i våre escape room
  • Gamemaster som hjelper dere hele veien
  • Gruppebilder med profesjonell fotograf
  • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

  • Et variert tilbud av tapas til alle på arrangementet
  • En dedikert standupkomiker med materiale tilpasset gruppen
  • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-20 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-5340 kr per person
gruppe av 6-10320 kr per person
gruppe av 11-20310 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.