Studentrabatter

Studentrabatter hos Kingdom of Escape Room

Er du student med gyldig studentbevis? Da har vi svært gode nyheter til deg. Vår studentrabatter gir deg nemlig 20 % avslag uansett tid, sted og type escape rooms, eller annet produkter, du velger.

Vi er veldig oppmerksomme på at studenter ikke har like god råd som resten av befolkningen. Derfor er det viktig for oss å være innovative i forhold til å gi deg som student det lille ekstra som skal til for å ha muligheten til å gjøre underholdning i form av escape room til en del av hverdagen din.

Dersom du ble gitt studentrabatter ved din bestilling, vil du få tilsendt en rabattkode på 20 prosent av beløpet du bestilte for. Koden må brukes innen et år, men kan benyttes på alle produkter vi selger.

Til dere studenter har vi også skrevet et blogg innlegg.  I dette innlegget skal vi se på 10 strategier i forhold til å bli mer kreativ. Om ikke det skulle være nok, skal vi også gå meget spesifikt og detaljert til verks ved å se nærmere på 3 verktøy vi kan bruke for å sette i gang kreativiteten.

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Student rabatter

Hva er inkludert?

  • Te og kaffe
  • Lagspill i våre escape room
  • Gamemaster som hjelper dere hele veien
  • Gruppebilder med profesjonell fotograf
  • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

  • Et variert tilbud av tapas til alle på arrangementet
  • En dedikert standupkomiker med materiale tilpasset gruppen
  • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-20 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-5340 kr per person
gruppe av 6-10320 kr per person
gruppe av 11-20310 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.