Booking

Studentrabatt

studentrabatt

Studentrabatt hos Kingdom of Escape Room

Har du noensinne ønsket å ta en pause fra studiegrindet, og bare koble av med en superkul aktivitet? Er du student med gyldig studentbevis? Da har vi svært gode nyheter til deg. Vår studentrabatt gir deg nemlig 20 % avslag uansett tid, sted og type escape rooms, eller annet produkter, du velger.

Vi vet at det er vanskelig å få endene til å møtes som student. Derfor er det viktig for oss å gjøre det lille ekstra, slik at du får muligheten til å ta del i underholdning i våre escape rooms. Vi er her for å gjøre det litt lettere og tilbyr en helt spesiell studentrabatt som gjør at du og dine medstudenter kan løse våre innviklede gåter og utfordrende spill uten at det koster skjorta.

Men før vi forteller mer om det, la oss snakke litt om hva Kingdom of Escape Room kan tilby deg som student. Vi har en rekke forskjellige rom som passer for alle nivåer. Hver gang du besøker oss, vil du oppleve en unik utfordring som setter både kreativitet og samarbeidsevner på prøve. Fra mystiske skattejakter til hjernetrimmende gåter, vil du finne noe som passer for deg og dine venner. Og det beste? Det er en fantastisk måte å binde sammen med klassekameratene dine utenfor klasserommet.

Studentrabatt i Oslo

Nå, tilbake til det du er her for – rabattene! Hos Kingdom of Escape Room, tilbyr vi 20% avslag på alle våre rom, for alle studenter. Alt du trenger å gjøre er å vise oss gyldig studentbevis når du kommer, så får du din vel fortjente studentrabatt. Så ring inn hele studiegruppen, forbered deg på en dag full av moro, og spar enda mer!

Får du studentrabatt ved din bestilling får du også en rabattkode  på 10% av bestillingsbeløpet når du bestiller våres escapebox. Denne er gyldig i ett år på alle våre tjenester og produkter.

Og for å gjøre opplevelsen enda mer uforglemmelig, tilbyr vi gratis lån av våre temabaserte kostymer. Så enten du vil løse mysterier som en detektiv, eller utforske som en oppdagelsesreisende, har vi kostymer som passer.

Til dere studenter har vi også skrevet et blogginnlegg.  I dette innlegget skal vi se på 10 strategier i forhold til å bli mer kreativ. Om ikke det skulle være nok, skal vi også gå meget spesifikt og detaljert til verks ved å se nærmere på 3 verktøy vi kan bruke for å sette i gang kreativiteten.

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

Vi ser frem til å gi deg en eventyrrik dag!