Gavekort

Å kjøpe en billett til en av escape room spillene kan være den perfekte gaven til  alle. Våre gavekort er nå tilgjengelige for par eller lag på inntil 24 personer. Når du har betalt vil du få en e-post som du kan skrive ut. Du kan også komme til vårt kontor for å få en ferdig utstedt kupong. Kupongen er gyldig i et år.


Total pris: 0 inkl.MVA *

COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.