Redd King’s Landing

En / No | 2-7 personer | Middels++ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Escape room som blir inspirert av GOT. Den lange natten kommer, og med den vil de døde gjenoppstå. Kun den rettmessige kongen kan forene kongerikene og beseire de udøde. Kan du finne artefaktene som trengs for at den rettmessige kongen skal kunne finne veien til tronen og redde King’s Landing?

Øynene våre blinker seg åpne i strevet med å tilpasse seg det svake lyset slik at omgivelsene blir stadig klarere. Vi er stengt inne i en stor fengselscelle dypt inne i et gammelt slott, en setting som minner om de mest utfordrende escape rooms.

Det viser seg at en av oss kan være en konge som ene og alene har det som skal til for å hindre zombiene fra å erobre verden. Dette escape room-eventyret er ikke bare et spill; det er en prøvelse som setter våre problemløsningsevner på prøve mens vi jakter på artefakter i skjulte rom og hemmelige passasjer.

Trusselen fra de udøde faller fort hen fordi spillet i hovedsak fokuserer på historien rundt de fire artefaktene. Vårt escape room tar oss fra mørke fangehull til kongelige hallrom i vår søken etter løsningen som kan redde riket.

Vi er helt ikke sikre på hvorfor vi fikk bind foran øynene, ble ført til slottet i en lang rekke og stengt inne i en fengselscelle. Men har ikke tid til å finne ut av det nå, uansett. Vi må finne artefaktene igjen. Hver ledetråd og hver oppgave i dette escape room-spillet bringer oss et skritt nærmere sannheten.

Gjennom spillet “Redd King’s Landing” kommer fortelleren mer og mer inn ved noen milepæler og hjelper spillet frem til dets endelige konklusjon. Dette var faktisk en kjempegod mekanisme som hjalp med å binde de forskjellige fasene i spillet til det overordnede temaet, noe som forsterker den immersive opplevelsen av et virkelig eventyrlig escape room.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: