Booking

Utdrikningslag i Oslo – 20 idéer

Utdrikningslag i Oslo , eller bachelor party på engesk, holdes for å feire den som skal gifte seg med en siste fest før «det gifte liv» begynner. I dette blogginnlegget er det dette som står i sentrum.

Litt av ideen er at man skal prøve nye, eksotiske som man ellers aldri ville prøvd. Derfor vil den perfekte aktiviteten til utdrikningslag i Oslo variere for den enkelte. Dersom du allerede er en data-nerd, vil kanskje ikke dataspill være det riktige valget for deg. Har du derimot ikke spilt dataspill på 20 år, kan nettopp dette bli en helaften tilbake i tid der minner fra tenårene eller barndommen står i sentrum.

Har du enda ikke kommet så langt at du har bestemt deg for hvordan utdrikningslag i Oslo skal feires ? Da er du på rett sted. Vi gir deg 20 helt forskjellige idéer til hvordan feiringen kan utføres. Selv om noen av disse krever tilgang til Oslo eller en annen større by, er det mange av de som kan utføres over alt i landet.

Her kommer min liste med 20 idéer til utdrikningslag i Oslo. Husk på at de også kan kombineres med andre momenter, som for eksempel drikkespill, for å gjøre opplevelsen mer interessant. I et annet blogginnlegg tar vi for oss idèer for de som søker spenningsfulle og konkurranseorienterte aktiviteter ( team battle). Disse kan absolutt være verdt å sjekke ut som et supplement til idèbasen nedenfor.

1.Utdrikningslag i Oslo. Escape Room

Escape rom kan være den perfekte aktivitet i en utdrikningslag i Oslo . Ikke bare får dere benyttet kløkt og logikk i intens eventyrfylt action, men det finnes også andre aktiviteter man kan ta med seg på veien.

For deg som ikke vet hva escape rom er: Du har 60 minutter på å komme deg ut av et rom som gjerne har et tema. Eksempelvis er «I trolldommens verden», med tema inspirert av Harry Potters univers, en av de mest populære escaperommene i Oslo for tiden.

Andre aktiviteter i forbindelse med escape rom, er et nytt konsept som heter escapebox. Her kan du også nyte alkohol i lokalene. Dessuten kan du ha en middag før eller etter selve hovedaktiviteten.

Tips til alkohol-likeren: Her vil du like deg, men prøv å spare noe av flaska til du er ferdig med spillet.

Tips til gjerrigknarken: Mens de andre er inne i selve escaperommet kan du samle inn penger til brudgommen. Dersom ingen i utdrikningslag ser innsamlingen, kan du jo putte pengene i egen lomme.

Tips til Nerden:Fokuser på gåtene i spillet og kvelden vil være over før du vet ordet av det.

2.Utdrikningslag i Oslo. Rafting

Vi finner et av Nord-Europas beste elver for rafting bare få timer kjøring fra hovedstaden. Sjoa er stedet om du vil ha en skikkelig utfordring med utdrikningslag aktiviteten.

Tips til alkohol-likeren: Du har to muligheter. Enten: Drikk så mye at du ikke legger merke til alle steinene du krasjer inn i når du detter ut av båten. Eller: Drikk enda litt mer slik at du ikke legger merke til at du detter ut av båten.

Tips til Nerden: Argumenter med at noen må filme det hele utenifra. Dermed slipper du å sitte i båten.

3.Utdrikningslag i Oslo. Big Horn Steak House

Nordmenn er ikke kjent for å spiser mye ute. Kanskje det er fordi det er så dyrt. Eller kanskje vi rett og slett ikke orker å gå ut i vinterkulda. Derfor kan det faktisk tenkes at mange av festdeltakerne i Utdrikningslag i Oslo aldri har fått seg en skikkelig biff på Big Horn. Den finnes i de største byene, så det er bare å smi (les: steke) mens jernet (les: pannen) er varm.

Tips til alkohol-likeren: Ta på deg en stor frakk med mange lommer slik at du kan fylle opp med alkoholholdig proviant for resten av kvelden. Enten du fyller frakken hjemme eller på Big Horn, burde kvelden være reddet.

Tips til Nerden: Her får du endelig en god anledning til å greie ut om den detaljerte kunnskapen du har om biffens opprinnelse. Vent til noen har sovnet og noen er på do. Huk så tak i en person som du prater inn i et hjørne der han er fanget resten av kvelden.

4. Utdrikningslag i Oslo / strikkhopping

Dette er nok en utdrikningslag i Oslo, aktiviteten mange ikke har prøvd fordi det koster en del. Nå som dere er mange personer til å spleise, burde det være mulig å få kasta brudgommen ut av et flyvindu eller utfor en bro. Dersom utdrikningslaget med gutta har et strengt budsjett kan man alltids gjøre slik som på denne morsomme YouTubevideoen:

https://youtu.be/c8zTHS9r6E4

Tips til alkohol-likeren: Den som hopper fallskjerm kan ikke drikke. Derfor blir det mer på deg.

Tips til festbremsen: Prøv å overbevise brudgommen om at han er sliten etter fallskjermhoppinga og trenger å hvile. Dermed kan festen avsluttes tidlig.

Tips til Casanova: Sannsynligvis er alle så spente før hoppet at ingen merker at du legger an på personalet i helikopteret.

5.Utdrikningslag i Oslo. Sydenferie / eksotisk reise

Hvor har den fremtidige brudgommen alltid ville reise? Nå er sjansen her. Hva med et syden-utdrikningslag ? En eksotisk reise kan bli dyrt. På den annen side: Dersom dere velg å dra på en typisk sydenferie, kan det bli billigere. I sistnevnte tilfelle bør dere sjekke hotellets fasiliteter på forhånd.

Tips til miljøaktivisten: Dette er jo en gave. Nå du kan skjelle ut de andre så mye du vil for et så idiotisk forslag. Ingen kommentar nødvendig. Fly, liksom! Det kommer ikke på tale.  

Tips til festbremsen: Spør de andre om du kan ta med deg bestemoren din fordi hun alltid har villet dra dit dere skal. Da vil de sannsynligvis reise uten deg.

Tips til Nerden: Se videoen ovenfor! Du kan finjustere både løpsteknikken og sniketeknikken din for bedre resultater. Kanskje klarer du det så bra at du klarer å fikse solsenger til hele utdrikningslaget.

6.Utdrikningslag i Oslo med Jakt

Det er ikke jakt i en strippebar jeg foreslår her, men jakt på dyr i skogen. Begge aktiviteter kan fort bli sett på som typiske for utdrikningslag for menn. Å drepe er ikke for alle. Men dersom det først skal gjøres, er det kanskje bedre at man dreper dyr enn mennesker …?

Tips til alkohol-likeren: Dersom du er en dårlig skytter bør du drikke til du ser dobbelt. Da har du allerede doblet sjansen din for å treffe.

Tips til festbremsen: Å«skyte seg selv i foten» blir ofte sett på som noe negativt. Her er det akkurat det du bør gjøre. Sannsynligvis vil det sette en stopper for hele jakten.

Tips til Nerden: Øv deg opp på fortellerteknikk før jakten. Under selve jakten sniker du deg unna her og der. I etterkant er alt du trenger gode historier om jaktbragdene dine.

7.Utdrikningslag i Oslo aktivitetet i Spa

Ettersom jakt kanskje er en litt mannsdominert hobby slår vi nå til med det motsatte. Spa vil nok av de fleste bli betraktet som en kvinnelig affære, men noen ganger er det lurt å ta frem den feminine siden i seg. Og hvem vet …? Kanskje dere treffer på utdrikningslaget til bruden? Kvinnelig eller ikke … En helaften på et luksuriøst Spasenter kan fort bli et uforglemmelig utdrikningslag i Oslo . Mest sannsynlig er det få som tar seg råd til dette under normale omstendigheter. Så om man ikke gjør det ved denne anledningen … når skal man ellers gjøre det?

Tips til alkohol-likeren: Sørg for at det er jul på massasjebordet, og gi litt tips til en av renholderene slik at hun ruller deg rundt til de forskjellige tilbudene. På den måten kan du nyte kvelden selv om du er bevisstløs.

Tips til festbremsen: Slapp av! Lukke øynene … og la det som skjer skje.

Tips til Casanova: Du kan prøve deg på det hemmelige passordet: “Happy ending”. Hvis du ikke får noe reaksjon er det bare å fortsette og late som om du synger en sang.

8.Utdrikningslag i Oslo aktivitetet i Musikkfestival

I Norge har vi kjempebra kultur for å dyrke musikk i form av festivaler. Uansett musikkstil, burde det være mulig å finne noe for enhver smak. I verste fall kan man ta seg en tur til andre steder i Skandinavia eller Europa. Festivaler med overnatting er noe som skaper bånd mellom deltakerne i et utdrikningslag.

Tips til festbremsen: Plan A: Si at det er spådd en meter regn. Plan B: Fortell om alle de som ble tråkket ihjel på fjorårets arrangement. Husk å få med alle detaljer.

Tips til Gründeren: Hvis det går som festbremsen sier kan du være klar med paraplyer, regnfrakker, gummibåter og annet utstyr for en regnfull musikkfestival. Fulle folk betaler ofte ekstremt mye for komfort.

Tips til alkohol-likeren: Pass deg for høye priser på regnværsutstyr!

9.Utdrikningslag i Oslo aktivitetet med Surfing

Både for den erfarne surferen og nybegynneren kan dette være en artig vri for utdrikningslag i Oslo. Når det er sagt, byr surfing i Norge på noen utfordringer. Temperaturen bør jo være ganske høy ettersom man oppholder seg så lenge i vannet. Dermed er vel kanskje surferne blant de få som er takknemlig for global oppvarming.

I tillegg kan det være litt vanskelig å finne steder å surfe i Norge, men det er fullt mulig dersom man går inn for det. Om det skulle vise seg at oppgaven blir for vanskelig, kan dere simpelthen gjøre slik som i videoen under her:

https://youtu.be/5UKUqJA8BS4

Tips til alkohol-likeren: Det heter «Don’t drink and drive» Det er ingen som har sagt «Don’t drink and surf».

Tips til festbremsen: Si til de andre at du så en hai, men at du har lest at det kun er overdrivelse at haier er så farlige. De angriper kun hvis det er blod i vannet.

Tips til Casanova: Finn et surfested som ligger i nærheten av en strand der det mest sannsynligvis vil være noen damer som vil se deg. Det er lettere å spørre om nummeret deres når de først er blitt imponert over surfe-ferdighetene dine.

10.Utdrikningslag i Oslo aktiviteter i Sigarbar

Liker brudgommen i utdrikningslaget å røyke sigar? Da kan dette være et passende sted å holde festen. Det kan kanskje virke som om et besøk til en sigarbar kun er for spesielt interesserte, men her er det fullt mulig å gjøre andre ting enn å bare røyke sigar på en sigarbar. Først og fremst er jo dette en bar der dere kan være sosiale. Samtidig kan dette med sigaren bli en eksklusiv opplevelse på toppen av det hele for de som liker det.

Tips til alkohol-likeren: Dersom du ikke klarer å skjenke deg selv på en sigarbar uten noe tips fra meg, vil du aldri klare det.

Tips til festbremsen: Skjenk alkohol-likeren! Han er lettest å skjenke, og hvis han begynner å sloss, vil kvelden være over.

Tips til Casanova:Dessverre er det få kvinner som røyker sigar. Du bør heller satse på å stoppe noen forbipasserende på gata og invitere de inn.

11.Utdrikningslag i Oslo aktiviteter med Dataspill

Ja, jeg vet at dette høres nerdete og kjedelig ut, men la meg forklare først. Mange har ikke spilt dataspill siden de var tenåringer. Altså kan det være mange gode minner knyttet til dette. Kanskje er disse minnene delt av flere i gjengen som skal arrangere utdrikningslaget. Da kan det bli en utrolig reise tilbake til barndommen å spille dataspillene dere ikke har spilt på 20 år.

Tips til Gründeren: I noen spill kan du selge virtuelle artefakter, verktøy og våpen. Her er det altså muligheter for å tjene en slant samtidig som man har det moro.

Tips til Casanova: Dette nytter ikke. Du må jobbe sammen med festbremsen for å finne på noe der det i alle fall er en mulighet for å treffe damer.

Tips til festbremsen:Når noen er desperate gjør de gjerne alt for å nå målet sitt. Dette kan du utnytte. Hva med å stoppe denne festen mot at Casanova “gir” de neste 10 damene til deg?

12.Utdrikningslag i Oslo aktiviteter med Telttur

Dette er kanskje den aktiviteten som gir det aller billigste utdrikningslag. Forhåpentligvis velger du dette alternativet fordi du virkelig ønsker det, og ikke fordi du er begrenset av budsjett. Likevel kan dette bli en kjempeopplevelse. Det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan finne på med 10 mannfolk i skogen 🙂

Tips til Gründeren: Ved lenger teltturer begynner folk å fantasere om hamburgere og sjokolade. Gjem unna litt god mat til slutt og du kan tjene godt på utmagrede teltboere.

Tips til festbremsen: Det er enkelt å sabotere en telttur. Hvis fortellinger om ekle innsekter ikke er nok, kan du trå til med feromoner som tiltrekker seg dem. Sprinkle det forsiktig inni teltet til naboen!

Tips til party-løven:Vel, et telt og en lommelykt er vel bare naturens eget diskotek. Dansinga kan foregå til langt på natt.

13.Utdrikningslag i Oslo aktiviteter med Skyting

Dersom du står for planleggingen og har flere aktiviteter på tapetet, vil det nok være lurt å legge denne så tidlig som mulig. På den måten unngår du fulle personer som jager deg rundt med maskinpistoler som de tror er paintball-pistoler.

Tips til festbremsen: Bruk yndlingsreplikken til Ludvig fra Flåklypa Grand Prix: «Det er fali’, det»

Tips til Gründeren: Om du arrangerer aktiviteten, kan du legge inn en liten klausul angående arv i papirene som må skrives under ved bruk av våpen. Klausulen gir deg en bit av kaka dersom ulykken skulle være ute.

Tips til gjerrigknarken:Du betaler per kule du fyrer av. Det er ingen som legger merke til at du har samme kule i kammerset hele kvelden. Bare sikt litt innimellom.

14.Utdrikningslag i Oslo aktiviteter med Båttur / cruise

Selv om vi fra gammelt av er en stor sjønasjon, er det ikke alle som tar seg tid til et morderne cruise med en yacht i våre dager. Eller kanskje det er mer aktuelt med noe mer simpelt? Hva med en seilbåt som kun kan drives ved hjelp av vinden? Mulighetene er mange, enten budsjettet er stort eller lite.

Tips til gjerrigknarken: Insister på å leie inn en stor robåt.

Tips til alkohol-likeren: Insister på en yacht med, kjøleskap og bar.

Tips til Casanova: Insister på en båt med litt ekstra plass (til damer)

15.Utdrikningslag i Oslo. Strippeklubb

Her kommer klassikeren. I alle fall vil mange hevde at utdrikningslag for gutter er synonymt med strippebar. Spørsmålet er vel om dere tør ta sjansen etter å ha sett “The hangover”. Uansett blir det nok en uforglemmelig opplevelse for alle dersom du velger dette alternativet.

Tips til gjerrigknarken: Unnskyld deg og si at du er homofil. Da vil de la deg få gå hjem.

Tips til Gründeren: Si til alle damene / mennene at du planlegger å åpne en høyt profilert strippeklubb og at du tenker på å ansette nettopp henne. Dette vil nok gjøre de fleste som jobber der mer åpne for å gi deg rabatter.

Tips til Casanova: Om du trenger tips fra meg for å sjekke opp damer her, vil du aldri kunne klare oppgaven.

16.Utdrikningslag i Oslo. Motocross

Dette er en av de litt sære nisjeidéene, men ofte er det jo disse som slår an best fordi få av deltakerne i laget har forsøkt de tidligere. Om man er på forskjellig nivå, skulle det ha lite å si. De mer erfarne kan lære opp de med mindre erfaring. De siste årene har sett store oppgraderinger i sikkerhetsutstyr innen motocross, og nå kan til og med barn helt ned i 5-årsalderen kjøre egen motorsykkel på egen bane.

Tips til Casanova: lei inn en fotograf til å ta bilder av deg. Hver gang imaget ditt trenger en overhaling i ettertid kan du poste et av disse fantastiske bilde av deg selv på Facebook.

Tips til Gründeren: Dersom Casanova selv ikke gjør det kan du leie inn en fotograf til å ta bilde av ham. De kan selges dyrt når han virkelig trenger dem.

Tips til miljøaktivisten:Det er et faktum at motorsykler skiller ut visse avfallsstoffer inntil 16 ganger mer enn biler.

17.Utdrikningslag i Oslo. Øl-smaking

De siste årene har sett en økning i norske barer som spesialiserer seg på øl og som har et godt utvalg av øl-varianter. Man må altså ikke lenger til London for å oppleve eksklusive og uvanlige typer øl. Eksempelvis har Brygg i Oslo ikke bare øl-smaking, men du kan også brygge ditt eget øl. Uansett bør dere stoppe øldrikkingen før dere er like fulle som de to første, meget morsomme mennene i denne videoen:

Tips til miljøaktivisten: Tro det eller ei, men ølbrygging er skadelig for miljøet. Det er på grunn av høyt forbruk av vann og energi.

Tips til gjerrigknarken: Samle sammen øl som folk forlater rundt om i lokalet! Hell de så over i et glass. Enjoy! Det er ingen som ser dette når de er fulle. De tror bare du har vært i baren og kjøpt deg en øl.

Tips til alkohol-likeren: Innhent en vennetjeneste fra festbremsen slik at han holdes i sjakk! Hold et lite øye med miljøaktivisten. Ellers kan du bare nyte kvelden.

18.Utdrikningslag i Oslo. Ski

Ettersom alle sikkert har en del erfaring med å stå på ski, kan man gjøre noe mer morsomt ut av dette. Hva med at alle prøver noe de ikke har prøvd før. Snow board, for eksempel. Det kan bli en litt annerledes tur i bakken.

Tips til miljøaktivisten: Dette er et godt alternativ. Du kan nå fortelle miljøaktivistvennene dine at du har benyttet utdrikningslaget til å observere naturen.

Tips til gjerrigknarken: Foreslå langrennstur med nøtter og rosiner. (Rosiner er på tilbud nå på Kiwi!)

19.Utdrikningslag i Oslo. Golf

Dette er sikkert ikke den meste spennende måten å tilbringe et utdrikningslag på for de som aldri har spilt golf. I det tilfellet kan man alltids velge minigolf. Uansett type golfspill du velger: Vær forsiktig slik at dere ikke ender opp med samme ulykke som i videoen nedenfor.

https://youtu.be/XJxqKjbSg3s

Tips til gjerrigknarken: Dersom du bruker flere slag blir det billigst per slag. Derfor bør du tape!

Tips til miljøaktivisten: Dette er et godt alternativ. Du kan nå fortelle miljøaktivistvennene dine at du har benyttet utdrikningslaget til å observere naturen.

Tips til alkohol-likeren: Bli enige med de andre om at man må ta en shot per slag.

20.Utdrikningslag i Oslo. Dildoparty

Dette er kanskje ikke hva det høres ut som. For å klargjøre: Det dreier seg om at en butikk sender en representant og viser frem utvalget av dildoer som publikum kan kjøpe. Som regel holdes festen hjemme hos en av deltakerne. Det er også vanlig å servere alkohol. “Vent litt”, sier du: “Er ikke dette et blogginnlegg om utdrikningslag for gutter?”. Det stemmer! Men du har du ikke hørt om anal-dildo?

Tips til homo-foben: Stell deg med ryggen til i et hjørne. Stå der så lenge du kan

Tips til Gründeren: Allier deg med den som selger produktene! Be om prosenter for hvert salg der du overtaler noen til å kjøpe.

Tips til miljøaktivisten: Dette er jo veldig bra for miljøet. Tenk på alle de forurensede aktivitetene folk hadde drevet med istedenfor å ha sex. Dessuten kan sex med dildo ikke føre til barn. Dermed kan disse barna heller ikke forurense noe i fremtiden.

Trenger du hjelp til DITT utdrikningslag? Vi hjelper deg gjerne med de sprelske påfunnene.