Gavekort

Spillbeskrivelse

Er du på jakt etter den perfekte gaven til en du bryr deg om? En opplevelse de aldri vil glemme? Da trenger du ikke å lete lenger. Hos Kingdom Rooms tilbyr vi gavekort til våre unike og engasjerende escape room spill, et gavevalg som garantert vil skape minner og bringe frem latter og spenning. Gavekortene er gyldig i alle våre escape room, inkludert Escapebox.

Hos oss har du muligheten til å kjøpe et gavekort som passer for både par og lag på opptil 30 personer. Dette er den perfekte gaven for venner, familie, kolleger, eller til og med en romantisk date. Våre escape rooms er designet for å utfordre, engasjere, og by på en uforglemmelig opplevelse, enten du er en erfaren escape room-spiller eller nybegynner.

Å bestille et gavekort hos oss er så enkelt som 1-2-3. Besøk vår nettside, velg beløpet du ønsker å gi, fyll ut de nødvendige detaljene og voilà – du vil motta et elektronisk gavekort rett til din e-post. Dette gavekortet kan du enkelt skrive ut hjemme, eller vise frem på stedet ved bruk. Ønsker du et fysisk gavekort? Du kan også besøke vårt kontor for å motta en ferdig utstedt kupong.

Hvert av våre gavekort er gyldig i ett helt år, og kan benyttes på alle våre escape rooms, inkludert vår populære escapebox. Dette gir mottakeren god tid og fleksibilitet til å planlegge sin spesielle opplevelse.

Hvis du foretrekker å handle gjennom en tredjepart, er det også mulig å kjøpe våre gavekort gjennom vår partner, YouWish.

Vi forstår at du kanskje har spørsmål om prosessen eller prisingen av våre gavekort. Hvis det er tilfelle, er vårt vennlige og kunnskapsrike team alltid klare til å hjelpe deg. Du kan nå oss på e-post på post@kingdomrooms.no eller via telefon på +4722440010. Vi er åpne hver dag fra kl. 10.00 til 22.00, klare til å hjelpe deg med å skape en uforglemmelig gaveopplevelse.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid:

Minimum Price is : 300

Characters: ( 0/300)

Hvilken e-postadresse skal vi sende til?
We will send it to the recipient's email address
PREVIEW