Magiske Eventyr

En / No | 2-6 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Endelig har dere ankommet til Magiske Eventyr escape room, og jeg kan ikke uttrykke hvor begeistret jeg er for å se dere alle sammen! Det mest forferdelige har skjedd under et av mine eksperimenter. Jeg har ved et uhell fengslet alle deres favoritteventyr karakterer i Merlins magiske escape room i oslo. Dersom de ikke blir returnert til sine rettmessige plasser innen en time, vil de for alltid være fanget i magiske gjenstander!

Askepott, Alice i Eventyrland, og Aladdin er klare til å vekke barndommens varme og uforglemmelige minner, men de trenger desperat deres hjelp for å komme fri. Bare gjennom kløkt, samarbeid og kreativ problemløsning kan dere frigjøre dem og forhindre en evig tragedie.

I Magiske Eventyr Escape Room må dere navigere gjennom en labyrint av gåter og magiske oppgaver. Hvert rom i vårt escape room har unike utfordringer som speiler de forskjellige karakterenes verdener og historier. Dere vil oppdage skjulte ledetråder og må løses intrikate puslespill som tester både deres logiske evner og samarbeid.

Ikke bare vil dette escape room eventyret gi dere sjansen til å dykke ned i en verden av trolldom og eventyr, men blant annet det tilbyr også en perfekt arena for teambygging og familiebinding. Hver deltaker spiller en avgjørende rolle i å avdekke mysteriene, og sammen må dere arbeide for å avdekke hemmelighetene som vil sette eventyrkarakterene fri.

Prøv også vårt andre escape room med Trolldommens verden , hvor enda flere magiske utfordringer venter. Her vil dere utforske enda dypere inn i trolldommens rikdom og møte nye gåter som er like betagende som de er utfordrende.

Opplev spenningen i Magiske Eventyr som er beste escape room, der eventyr møter virkelighet og hver løsning bringer dere et skritt nærmere seier. Med hvert oppnådd mål, vil dere ikke bare redde deres kjære karakterer, men også skape varige minner som vil leve videre lenge etter at spillet er over.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: