Team battle 4

I trolldommens verden & Magiske Eventyr & Gallery of Illusions

En / No |12 - 18 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Leter du etter et arrangement for teambuilding, utradisjonell firmafest eller kanskje du bare vil hygge deg i et stort selskap i midten av Oslo? Escape-rommene fra Kingdom of Escape Rooms er ikke bare morsomme puslespill og logikkoppgaver, men også spennende lagkonkurranser for team battle.

Hvert lag kan ha fra 2-6 spillere. Vi kan arrangere team battle aktiviteter for tre lag av gangen der opptil 18 spillere kan spille mot hverandre samtidig. Det laget som løser oppgavene raskest og kommer seg ut av escape rommet, vinner.

Inntil 33 personer kan delta på vår teambuilding samtidig.

Når noe blir for populært kommer det til et visst punkt der folk begynner å bli lei av å høre om det. Vi har nok ikke kommet helt dit enda, for det er fremdeles noen som ikke har hørt om escape rom. Hvis dette gjelder deg kan innlegget ”Escape Room spill – historie og mangfold” være lurt å ta en titt på.

Escape rom er uten tvil den underholdningsformen i Oslo som er i sterkest vekst for tiden. Det egner seg meget godt for teambuilding fordi man både må bruke kroppen og hodet for å løse oppgaver i et team.

Hvi du har en store gruppe som er over 30 pers, det er ingen problem, vi kan arrangere en uforglimende team building hos dere med våres kjent escape-box konsept. Se for mer info.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: