Team battle 4

I trolldommens verden & Magiske Eventyr & Gallery of Illusions

En / No |12 - 18 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Leter du etter et effektivt og engasjerende teambuilding-arrangement i Oslo? Kingdom of Escape Rooms tilbyr en unik opplevelse som kombinerer moro, utfordringer, og samarbeid gjennom våre escape room spill. Disse spillene er ikke bare underholdende puslespill og logikkoppgaver, men de fungerer også utmerket for spennende lagkonkurranser hvor samarbeid står sentralt.

Våre teambuilding escape rooms er designet for å styrke gruppedynamikk og forbedre kommunikasjon mellom kolleger. Hvert lag, bestående av 2-6 spillere, vil oppleve spenningen ved å løse oppgaver under tidspress, noe som krever at alle teammedlemmer bidrar med sin unike kompetanse. Vi kan arrangere konkurranser for opptil tre lag av gangen, hvor opptil 18 spillere kan konkurrere samtidig. Det laget som først løser alle oppgavene og finner veien ut av rommet, blir de stolte vinnerne.

For større grupper, inntil 33 personer, kan vi tilby en skreddersydd teambuilding-opplevelse der alle får sjansen til å delta og utforske sine problemløsningsevner. Dette gir en perfekt mulighet for medarbeidere å styrke båndene seg imellom, samtidig som de har det moro.

I tillegg til de tradisjonelle escape room-opplevelsene, tilbyr vi også vårt innovative escape-box konsept for større grupper. Dette konseptet lar over 30 deltakere engasjere seg i et mobilisert escape room-scenario rett på deres egen lokasjon, noe som gjør det til et ideelt teambuilding-alternativ for bedrifter som ønsker å inkludere flere deltakere.

Escape room-aktiviteter har vist seg å være en effektiv måte å bryte isen på og skape varige minner. De oppfordrer til kreativ tenkning og strategisk planlegging, og er en utmerket måte for kolleger å se hverandres styrker og svakheter i et trygt og støttende miljø.

Så om du er på utkikk etter en morsom, utfordrende og minneverdig teambuilding-opplevelse, er Kingdom of Escape Rooms stedet for dere. Våre spill er spesielt utviklet for å fremme samarbeid og forsterke relasjoner, noe som gjør dem til det perfekte valget for ditt neste firmaarrangement.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: