Booking

Voksenbursdag i Oslo – De eneste 12 tipsene du trenger

Det finnes etterhvert mange måter å feire voksenbursdag i Oslo. For deg som ønsker deg noe annet enn kake og kaffe med venner hjemme, kan det fort bli en utfordring å gjøre et valg når mulighetene er så mange. I dette innlegget vil vi legge frem 12 tips til hvordan voksenbursdagen kan feires i Oslo eller omegn slik at du får i gang en idemyldring. Under hvert tips finner du ofte flere alternativer.

Dersom du leter etter barnebursdag har vi 14 tips til deg i et meget omfattende blogginnlegg. For deg som har kommet riktig og er ute etter den ultimate voksenbursdag i Oslo vil vi også tipse deg om vårt blogginnlegg der vi går gjennom 10 team-battle idèer for den eventyrlystne da dette kan være et verdifullt supplement til din liste over muligheter som finnes.

Værsågod, her kommer det mest omfattende blogginnlegget på Internett om bursdagsfeiring for voksne.

Innhold: (Klikk på linken for å komme til ønsket avsnitt)
Bursdagstips 1: Kingdom of Escape Rooms
Bursdagstips 2: Lei lokale selv
Bursdagstips 3: Friluftsbursdag for voksne
Bursdagstips 4: Bowling i Oslo-regionen
Bursdagstips 5: Bursdagsfeiring på sjøen
Bursdagstips 6: Cageball i Oslo
Bursdagstips 7: Dansebursdag i Oslo
Bursdagstips 8: Privat bakgård i Oslo sentrum
Bursdagstips 9: Ølbursdag
Bursdagstips 10: DJ party bursdag
Bursdagstips 11: Curling bursdag
Bursdagstips 12: Karaoke bursdag

Bursdagstips 1: Tips for voksnebursdag i Oslo med Kingdom of Escape Rooms

Det er nok mange av dere som enda ikke har hørt om escape room. Derfor bør vi starte med å forklare dette konseptet. Kort fortalt dreier det seg om lek for folk i alle aldre. Man skal komme seg ut av et rom ved å bruke kløkt og logikk, som regel i løpet av 60 minutter.

Oftest er det noen oppgaver og gåter som skal løses for å få ting til å skje slik at man til slutt kan komme seg ut av rommet. Dersom escape room er nytt for deg, kan det være at du ønsker å lære mer for å ikke bli stilt helt på sidelinjen. Da vil vi i aller høyeste grad anbefale å ta en titt på vårt oppsummerende og populære blogginnlegg: Escape room – Hva, hvordan og historien.

”I trolldommens verden” var adventure escape rommet som ble den store snakkisen . Dette var et escape room med tema fra Harry Potter verdenen. Her er det mystikk og magi som gjelder når du og dine venner tar frem tryllestaven og blir en del av denne fortryllende historien til J.K Rolling. Se minidokumentaren under for mer relevant informasjon.

Bursdagsfeiring i 3 varianter

Det finnes tre forskjellige pakkeløsninger for arrangement innenfor kategorien ”voksenbursdag i Oslo”. I tillegg er det mulig å oppfylle spesifikke ønsker til de forskjellige kundene. (Det er jo tross alt bursdagen din).

Den billigste pakken leveres helt ned i 330 kr per person . Dersom man ønsker noe mer eksklusivt, inkludert mat, kaker og mer omfattende underholdning ligger det på 420 pr person.

Bursdagstips 2: Lei lokale selv

Dersom du er blant de som foretrekker å leie et lokale slik at du kan arrangere ditt eget selskap, bør du ta en titt på selskapslokaler.no Her kan du enkelt og greit søke etter lokaler ved hjelp av forskjellige kategorier, som for eksempel sted, antall gjester, anledning og type lokale du er ute etter.

Trenger du catering til lokalet?

Hvis du velger å leie et sted, kan det bli dyrt med stedets mat. Derfor kan det være lurt å ha en cateringtjeneste ved siden av. Hos realmat.biz har de mye og variert mat, og menyen oppgir eventuelle ingredienser som er vanlig å være allergisk mot.

Trenger du hjelp til å arrangere voksenbursdag i Oslo?

Selv om begge disse tingene er på plass er det mulig at du trenger ytterligere hjelp. Da finnes det eventbyråer, som for eksempel yoloevents.no De kan hjelpe til helt eller delvis slik at du får den storslåtte og perfekte feiringen du har drømt om.

Bursdagstips 3: Friluftsbursdag for voksne i Oslo.

Er du ute etter en litt mer autentisk feiring av din bursdag? Hva med å feire den ute i det fri? Her kommer noen mindre kjente type bursdagsfeiringer. Felles for disse er at de egner seg best for sommerhalvåret.

Oslo Sommerpark på Tryvann

Tro det eller ei, men det er faktisk mulig å feire bursdagen i en lavvo i Oslo-regionen. Høres det kaldt ut? Nei, det er ikke en iglo vi snakker om. Det er et langt varmere alternativ vi foreslår fra Oslo Sommerpark på Tryvann. Som med de fleste feiringer kan dette tilpasses kundens behov både med mat og arrangement som er stemningsfulle. Pris oppgis ved forespørsel og er basert på antall personer.

Voksenbursdag i Oslo

Besøk en gård midt i Oslo

Rønningen gård har et lignende tilbud og ligger kun 20 minutter fra Oslo. Alt planlegges og tilrettelegges av arrangørene. Aktiviteter som kan være aktuelle er ”bondeaktiviteter” som bruk av jaktområder, bålbrenning, eller stell av dyr på jordet. Ellers kan det dreie seg om se på en gammel låve med gamle gjenstander, snakke i sittegrupper på gården og ridning med hest og vogn. Utregning av pris kan bli litt komplisert og bør spørres etter dersom feiringen skulle være aktuell.

Uteaktiviteter 30 minutter fra slottet

Elveli gård ligger ca 30 minutter fra Oslo sentrum. Nettsiden opplyser at de har svært mange forskjellige aktiviteter som kan benyttes til en bursdagsfeiring for voksne i Oslo. Vi kan blant annet nevne ridestafett, kjøring med hest og vogn, paintball, skiskyting, skyting med pil og bue, hesteskokasting, vannstafett, firemansski, øksekasting, rideundervisning m.m. Pris oppgis ved forespørsel

Vikingbursdag på vikinggården Maurenga

Omlag 2 mil Nord for Oslo ligger vikinggården Maurenga. Her kan man få en veldig autentisk opplevelse av å være tilbake i vikingtiden. Det finnes utendørs aktiviteter som for eksempel pil- og bueskyting, øksekasting, labyrint, tårnbygging, stort puslespill, skyting på egen skytebane, samspill, og lagski. Samtidig har de innendørs aktiviteter som for eksempel ”beat for beat” (som TV-programmet), quiz eller praktiske oppgaver. Pris oppgis ikke på nettsiden.

Bursdagsfeiring ved Bogstadvannet

Helt nede ved Bogstadvannet, innenfor Oslos grenser, ligger lille Bjørnsgard. Her er det ro, historie og bondekultur som gjelder. Ta en tur ut med den lille robåten ved brygga eller sitt å nyt solnedgangen over vannet. For å få et bedre bilde av hvordan en feiring her kan utarte seg anbefaler vi å se på Bjørnsgard sitt bildegalleri og youtubefilmen deres som vi har inkludert nedenfor.

Bursdagstips 4: Bowling i Oslo-regionen

Bowling er en populær aktivitet som kanskje ikke så mange forbinder med bursdagsfest. Likevel har det blitt mer og mer vanlig de siste årene å feire voksenbursdagen på denne måten. Det finnes mange bowlingsteder som arrangerer dette, så det lureste kan kanskje være å velge et lokalt sted.

Lucky Bowl er et populært alternativ på Veitvet. Det koster 299 kr pr person og inkludert er det bowling, mat, dessert, tilgang til arcade spill og popcorn til alle gjestene.

Bursdagstips 5: Bursdagsfeiring på sjøen

Felles for alle disse arrangementene er at de gjøres til sjøs. Det er likevel stor variasjon i pris og type underholdning og fasiliteter som tilbys.

Selskapscruise til København

DFDS gir deg minicruise til 576 kroner pr. person (eksklusiv mat). Denne burdagsfeiringen går over 3 dager og det blir aktiviteter som vinsmaking og muligheter for boblebad i tillegg til de tradisjonelle cruiseaktivitetene.

Cruise på Oslofjorden

Oslofjordcruise.no gir deg et relativt stort utvalg av båter som kan benyttes til bursdagsfeiringen. Det billigste alternativet starter på 4400 pr time. De har også en båt til 10 000 prVoksenbursdag i Oslo dag. På sine nettsider opplyser de om at de også arrangerer andre type arrangement som ikke har noe med båt å gjøre.Voksenbursdag i Oslo

Christiania fjordcharter er et annet selskap som også tilbyr reiser ut på Oslofjorden. De har holdt på siden 80-tallet. Til sammenligning med Oslofjordcruise.no har de kun to båter å velge mellom, og priser er ikke oppgitt på nettsiden. Du kan bestille mat i forkant som senere kan nytes ombord.

I tilfellet du er ute etter litt mer eksklusive seilbåter kan det være meget aktuelt med luksusyachter.no Selskapet opererer både i Oslo og andre steder i landet. De har et bredt utvalg av båter, men det kan bli i dyreste laget for de fleste. Priser er ikke oppgitt på siden.

Et fjerde alternativ for deg som ønsker å ha din bursdag på Oslofjorden er bookbaat.no De har en håndfull eksklusive båter, men pris er kun oppgitt på noen av de. I hovedsak har de seilbåter og båter som ser ut som fiskeskøyter.

Voksenbursdag i Oslo
Voksenbursdag i Oslo

Bursdagstips 6: Cageball i Oslo

Dersom du har hatt gleden av å lese våre andre innlegg kan du ha lagt merke til at Cageball også var en av tipsene i et innlegg tidligere angående bursdag for barn. Vi henviser derfor til det vi allerede har skrevet i blogginlegget vi kalte for ”barnebursdag ideer – 14 tips du må få med deg”.

Bursdagstips 7: Dansebursdag i Oslo

Er du blant de som bare MÅ la rockeføtene få svinge seg litt, selv på bursdagen? Da er det meget sannsynlig at du vil sette pris på Danseløvene sin voksenbursdag i Oslo. De har de flere forskjellige type aktiviteter for de med aktive danseføtter.

Man kan både være aktiv og passiv med en slik feiring. Det tilbys nemlig som et alternativ at profesjonelle dansere leies inn, eller at en instruktør tar “bursdagsbarnet” og resten av gjengen gjennom en seanse der rockefoten får prøvd seg på en helt ny dans.

Bursdagstips 8: Privat bakgård i Oslo sentrum

Hva med å leie en bakgård midt i Oslo? Midt på Jernbanetorget kan du i tidsrommet april – september leie en ”hemmelig” bakgård og ta med hele bursdagsfeiringen dit. Denne bortgjemte bakgaten har vært der siden 60-tallet, men den er nylig åpnet for publikum.

Opland Burger and Steak, som stedet heter, har plass til 250 gjester. Selskapet har også erfaring med arrangementer og kontakter innen underholdningsbransjen. Pris fås kun ved henvendelse.

Bursdagstips 9: Øl-bursdag

”Brygg” i Oslo er et av Skandinavias største øl-steder. Hvis du har problemer med å bryte deg løs fra puben selv på bursdagen, kan dette være et godt alternativ for deg. Men det er mer enn bare en brun pub. Stedet åpnet i 2017 og har siden da fått glitrende kritikker for sine mange og gode øl-varianter.

Voksenbursdag i Oslo

Dersom du ønsker en mer kreativ tilnærming tilbyr ”Brygg” sine kunder å lage sin egen øl uten noen forkunnskaper. Du kan velge mellom juleøl, vanlig øl eller IPA. Stedet har også kurs i forhold til ølbrygging. Skål!!!

I de tilfeller hvor man ønsker litt mindre fokus på øl og litt mer fokus på mat, vil kanskje en Amundsen bryggeri i Oslo være et godt valg for din voksenbursdag i Oslo. Her serverer de nemlig det de kaller gastro-mat til både et bredt utvalg av importøl og egenprodusert øl. Poplulært kalles det for gastropub, der mat og drikke blir sett på som viktig sammen for å skape en god opplevelse.

Bursdagstips 10: DJ party

Selv om disk jockey (DJ) faktisk ble innført på 40-tallet forbindes dette begrepet for de fleste med 80 og 90-tallet. Den første generasjonen som var tenåringer på den tiden begynner for alvor å bli godt voksne. Derfor er det kanskje ikke lenger så utenkelig at dette er en naturlig ingrediens i en voksenbursdag i Oslo.

DJ booking har vært et AS siden 2007, og holdt på siden 1996. I dag hevder de å være den største leverandøren på dette markedet i Norge. De forteller videre at de har innflytelse hos de fleste store DJer både i Norge og utlandet. Du kan søke i DJer, kategorisere etter titall eller musikksjanger. I tillegg kan selskapet ordne soloartister, band, trubadurer eller stand-up komikere.

Bursdagstips 11: Curling

Alle Norges landslag i curling trener på Snarøya Curlinghall, i følge deres egen nettside. Men det stopper ikke der. De har også instruktører som har vært olympiske mestere og verdensmestere.

Selv om nettsiden ikke har noe skreddersydd opplegg for bursdager, stiller de seg åpne til større arrangement, som for eksempel bursdagsfeiring. Pris oppgis ikke på nettsiden.

Et annet alternativ er Jar Isforum. De sier de har arrangert mer enn 400 curlingbursdager siden 2013. Prisen ligger på rundt 2700 kroner, og da har man to baner å boltre seg på. Videre kan man ha med egen mat og drikke. Varighet for arrangementet er ca 2,5 time, hvorav 1,5 av disse er på isen.

Bursdagstips 12: Karaoke voksenbursdag i Oslo

I Asia er Karaoke meget stort, og vi ville nok fått både bombetrusler og annen negativ tilbakemelding dersom vi i et lignende blogginnlegg i Japan ikke hadde introdusert denne muligheten før helt på slutten av innlegget.

Nordmenn er dog ikke like ivrig på å synge andres låter som det japanerne er. Det finnes nok mange barer som har en karaokemaskin stående bortgjemt et eller annet sted, men
i Oslo finnes det få karaokebarer der karaoke er hovedaktiviteten.

”Syng Mer” er definitivt et av de stedene som har karaoke som hovedaktivitet. Med en kapasitet på inntil 15 personer pr rom, kan dette være aktuelt for deg som arrangerer et lite selskap. Rommet koster 790 pr time. Dersom du har et større selskap kan også hele karaoke baren bookes for en dag. Pris på dette avhenger av tidsrom og dag. Booking av rom kan gjøres direkte på nettsiden.

Har du noen fine ideer til voksenbursdager i Oslo som du vil dele med oss? Da er det bare å sende en mail, så kanskje det havner i dette innlegget. God voksenbursdag i Oslo!