Bursdag

Barnebursdag

Velkommen til Kingdom of Escape Rooms bursdagsfeiring! Vi vil gjerne hjelpe deg å arrangere en uforglemmelig bursdag for deg og dine. Vi har flere forskjellige pakkeløsninger både for liten og stor. Om du er ute etter en storartet feiring, eller en liten sammenkomst finner du alternativer som passer ethvert budsjett med Kingdom of Escape Rooms sine egne tilpassede bursdagsløsninger. Husk på at vi kan hjelpe deg med bestillingen. Vennligst send en epost til post@kingdomrooms.no Husk å oppgi antall personer, hvilke pakke du vil, tidspunkt for spillet og om det er barn eller voksne som skal feires.
Har du en gjeng tenåringer som det er vanskelig å holde styr på, eller er du ute etter en bursdagsfeiring for enda yngre barn? Vi arrangerer bursdagsfester for barn mellom 6 og 18 år. Festen tilpasses barnets alder og de voksnes budsjett. Det finnes tre forskjellige pakkeløsninger du kan velge mellom.
Vil du feire bursdagen din sammen med dine voksne venner? Det kan vi hjelpe deg med. Vi har noen ekstra overraskelser i bakhånd til deg som ønsker å oppleve noe litt utenom det vanlige. Vi arrangerer bursdagsfesten basert på dine preferanser, og husk på at alkohol er tillatt i våre lokaler ved spesielle arrangement.

pakke

mennesker

rom

Voksen / Barn
Pakker
Antall personer
Rom
Dato

4-20 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-10350 kr per person
gruppe av 11-15340 kr per person
gruppe av 16-20330 kr per person
gruppe av 4-10370 kr per person
gruppe av 11-15360 kr per person
gruppe av 16-20350 kr per person
gruppe av 4-10430 kr per person
gruppe av 11-15420 kr per person
gruppe av 16-20410 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.