Booking

Bursdag

Velkommen til Kingdom of Escape Rooms bursdagsfeiring! Vi vil gjerne hjelpe deg å arrangere en uforglemmelig voksen og barnebursdag for deg og dine. Vi har flere forskjellige pakkeløsninger både for liten og stor. Om du er ute etter en storartet feiring, eller en liten sammenkomst finner du alternativer som passer ethvert budsjett med Kingdom of Escape Rooms sine egne tilpassede bursdagsløsninger. Husk på at vi kan alltid hjelpe deg med bestillingen. Ønsker du å lese mer om denne fering fra våres samarbeidparnere og dems opplevelse vennligst se her:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for mer detaljert informasjon. Alternativet du kan bestiller ved å klikke på bilde nede .

Vi har åpent til dere alle dager fra kl. 10.00 til  22.00.

 

Barnebursdag

Barnebursdag

 

Voksenbursdag

Voksenbursdag

Hos Kingdom of Escape Rooms elsker vi barnebursdag, voksenbursdag og feiring! Selvsagt forstår vi at du vil gjøre hver eneste bursdag helt spesiell! Det er derfor vi har utviklet flere pakkeløsninger for å tilfredsstille ethvert ønske og budsjett. La oss ta hånd om detaljene slik at du kan nyte festen med dine kjære!

Hver av våre pakkeløsninger er designet med en unik opplevelse i tankene, enten du skal feire barnebursdag eller voksenbursdag. Fra våre mer intime feiringer designet for mindre grupper, til våre storslåtte feiringer som vil skape varige minner for store grupper, vil hver gjest gå bort med en følelse av eventyr og mystikk. Våre escape rooms tilbyr en unik mulighet til å samarbeide, løse gåter, og oppleve gleden ved å oppdage løsningene sammen.

Ønsker du å legge til en ekstra spesiell touch til festen? Vi har også et utvalg av tilleggsalternativer for å hjelpe deg å tilpasse din feiring enda mer.

For oss er din tilfredshet det viktigste, og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med å planlegge og bestille din feiring.

Å feire bursdagen din hos Kingdom of Escape Room betyr å skape minner som vil varer livet ut. Det er en mulighet til å bringe venner og familie sammen på en unik og spennende måte, samtidig som du feirer din spesielle dag.

Vi er her hver dag, fra kl. 10.00 til 22.00, klar til å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Så uansett hva dine planer er for din neste bursdag, tenk på Kingdom of Escape Rooms. Velkommen til vår verden, en verden av undring, mysterier, utfordringer og eventyr. Vi ser frem til å feire sammen med deg!

Husk, det beste escape roomet i Oslo er bare en telefon eller e-post unna. Ring oss på +47 22440010 eller send en e-post til post@kingdomrooms.no for mer detaljert informasjon. Vi gleder oss til å hjelpe deg å planlegge den perfekte bursdagsfeiringen!