Bursdag

Barnebursdag

Velkommen til Kingdom of Escape Rooms bursdagsfeiring! Vi vil gjerne hjelpe deg å arrangere en uforglemmelig bursdag for deg og dine. Vi har flere forskjellige pakkeløsninger både for liten og stor. Om du er ute etter en storartet feiring, eller en liten sammenkomst finner du alternativer som passer ethvert budsjett med Kingdom of Escape Rooms sine egne tilpassede bursdagsløsninger. Husk på at vi kan hjelpe deg med bestillingen. Vennligst send en epost til post@kingdomrooms.no Husk å oppgi antall personer, hvilke pakke du vil, tidspunkt for spillet og om det er barn eller voksne som skal feires.
Har du en gjeng tenåringer som det er vanskelig å holde styr på, eller er du ute etter en bursdagsfeiring for enda yngre barn? Vi arrangerer bursdagsfester for barn mellom 6 og 18 år. Festen tilpasses barnets alder og de voksnes budsjett. Det finnes tre forskjellige pakkeløsninger du kan velge mellom.
Vil du feire bursdagen din sammen med dine voksne venner? Det kan vi hjelpe deg med. Vi har noen ekstra overraskelser i bakhånd til deg som ønsker å oppleve noe litt utenom det vanlige. Vi arrangerer bursdagsfesten basert på dine preferanser, og husk på at alkohol er tillatt i våre lokaler ved spesielle arrangement.

pakke

mennesker

rom

Voksen / Barn
Pakker
Antall personer
Rom
Dato

4-25 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-10340 kr per person
gruppe av 11-15330 kr per person
gruppe av 16-25320 kr per person
gruppe av 4-10360 kr per person
gruppe av 11-15350 kr per person
gruppe av 16-25340 kr per person
gruppe av 4-10420 kr per person
gruppe av 11-15410 kr per person
gruppe av 16-25400 kr per person