Booking

Beste escape room i Oslo? Vi mener i alle fall det!

Velkommen til Kingdom of Escape Room! Et magisk univers hvor spill, mysterier og kreativitet ikke bare er aktiviteter, men dypt integrerte deler av vår eksistens. Kingdom of Escape Room er mer enn bare et spill. Det er en levende, pustende verden av fantasi, oppfinnelse og eventyr. Lidenskap for å skape unike, oppslukende opplevelser driver oss, og hengivenhet til vårt håndverk skiller oss ut.

Nærmere bestemt driver vi med escape rooms, teambuildingaktiviteter, barnebursdager og escape-box spill som du kan arrangere opp til 200 pers. Per dags dato vi har mange forskjellige spill som du kan velge mellom, og vi arrangerer spill for alle aldere fra 9 år og opp til 80 år.

Hvem er vi

Vårt sammensveisede team er langt mer enn bare spilldesignere; vi er oppfinnere, fortellere, kunstnere og utforskere. Vårt mål er alltid å sprenge grensene for hva et escape room kan være.

Ettersom escape roombransjen har vokst, har det blitt relativt vanlig å bestille interiør og konsept til slike rom billig fra Øst-Europa eller andre steder. Kingdom of Escape Room har likevel valgt å lage alle sine rom fra bunnen av. Det vil si at hver eneste mekaniske funksjon, kode eller gåte som må løses, hvert eneste møbel og interiør, lages av oss, for dere. Alt du ser er spesialdesignet i forhold til vårt spill og rommet de befinner seg i.

Alle hos oss sier stolt at Kingdom of Escape Room går sin egen vei i den raskt voksende verdenen av escape rooms.

Ekte og autentisk design er avgjørende for oss.  For å lage de beste escape room i Oslo må hvert element i et spill være nøye planlagt. Hvert rom er skapt med tanke på det spesifikke spillet. Det er denne oppmerksomheten for detaljer og vår lidenskap for det vi gjør, som gjør Kingdom of Escape Room unikt! Vi er overbevist om at du vil merke forskjellen!

Vi elsker spill!

Kingdom of Escape Room drives av en gruppe ivrige spillentusiaster og lidenskapelige oppfinnere. Vi elsker spill, logiske gåter og følelsen vi får når vi skaper noe ekte og kreativt. Alle i vårt team er et levende bevis på at arbeid og lek kan være én og samme sak, når man virkelig brenner for det man gjør. Vi behandler hver dag som en ny mulighet for kreativ utfoldelse. Vi er alltid ivrige etter å oppdage nye måter å tenne gnisten av undring og eventyr i hjertene til våre gjester. Alt dette skal vi oppnå gjennom å ha de beste familieaktivitetene i Oslo!

Hele gjengen elsker å se magien fra gode idéer komme til liv. Den øyeblikkelige euforien man får når man løser et komplekst problem, eller når en intrikat mekanisme endelig klikker på plass, er noe vi ønsker å dele med verden. Derfor legger vi stor vekt på å gi kundene våre en bit av vår kreative rus! Det gjør vi gjennom hver detalj av våre spill, og målet er å gi dem et glimt av gleden vi føler når vi skaper. Les mer om hva escape room er, hvordan og historien her.

Aha-øyeblikkets magi

En av de mest givende delene av vårt arbeid er å se lyset i øynene til våre gjester når de oppdager en løsning. Når de opplever det endelige aha-øyeblikket. Det er disse øyeblikkene som minner oss om hvorfor vi gjør det vi gjør. Det gir oss motivasjon til å fortsette å pushe grensene for hva som er mulig.

Beste Escape Room i Oslo

Er du på utkikk etter noe helt utenom det vanlig i Oslo? Leter du etter beste escape room i Oslo? Kingdom of Escape Room er ikke bare et spill, det er en opplevelse, en reise, en utfordring. Vi har blitt en sentral aktør i Oslos pulserende underholdningslandskap. Vårt hovedfokus er escape rooms – et konsept som har forvandlet underholdningsverdenen og tilbyr en unik form for moro, perfekt for teambuilding, bursdager, familie- eller vennegrupper, eller bare en spennende og annerledes sammenkomst for venner.

Velkommen til vår verden, en verden av undring, mysterier, utfordringer og eventyr. Velkommen til Kingdom of Escape Room!

Les mer om hvofor vi er det beste Escape Room i byen

I bloggen vår får du ikke bare spennende innsikt i hva som skjer bak kulissene. Du kan lese våre spennende tips til barnebursdager, voksenbursdager, utdrikningslag og mye mer! Ikke minst får du et spennende innblikk i historien til escape rooms, hvordan det fungerer og gode tips for teambuilding. Med alt dette i fokus har vi laget byens beste escape room, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!