Space Station

En / No | 2-7 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Vil du være en del av våres historien å oppleve noe helt nytt med et interaktivt 4D-Brettspill i et av våre ny escape room Space station?

Velkommen inn i universet der teamwork er det viktigste. Her gjelder det å løse galaktiske-problemer innen tiden er over. Nå er din sjanse til å være en del av historien! Dit lags oppgave er å slippe løs droid fra den fryktede Star og levere romstasjonsplanene til basen. Du må gjøre alt dette på 60 minutter, ellers vil du komme overfor lyssabel. Nivået på dette rommet er teknisk, du har både ferdigheter og logiske oppgaver, det er ingen analoge hengelåser, og det er mindre vekt på å søke i løpet av spillet. Vi la stor vekt på utstyret og naturen for virkelig å føle deg i en filmscene.

Høres det ut som et morsomt escape room!? Dere kan spille team battel 2  hvor to lag konkurrerer mot hverandre kan virkelig skape en engasjerende og underholdende atmosfære, spesielt som en familieaktivitet. Det er flott å se spill som tilbyr muligheter for samarbeid og vennskapelig konkurranse, noe som kan være perfekt for familiekvelder eller bursdager. Har du prøvd dette spillet før, eller er det noe du vurderer å skaffe til familien?

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: