Team battle 3

I trolldommens verden & Magiske Eventyr

En / No | 8-12 personer | Middels+ | 60 min BOOK ROOM

Spillbeskrivelse

Gjør dere klare for en uforglemmelig team battle i Kingdom of Escape Rooms med Trolldommens verden og Magiske eventyr! Finn familieaktivitet til en store familien.

Opplev spenningen av å konkurrere i hvert sitt unike og fengslende escape room, hvor to lag kjemper for å komme ut først. Team battle er en perfekt aktivitet for teambuilding, sosiale sammenkomster eller en spennende utfordring med venner og familie.

Det ene laget skal dykke inn i en verden full av magi og mystikk, inspirert av Harry Potters uforglemmelige eventyr. I Trolldommens verden vil laget ditt måtte løse fortryllende gåter og overvinne overraskende utfordringer for å avdekke de magiske hemmelighetene som venter der. Samarbeid, kreativitet og logikk vil være nøkkelen til suksess, og denne magiske opplevelsen vil utvilsomt styrke lagfølelsen!

Det andre laget trer inn i den magiske eventyrverden, der de må redde elskede eventyrfigurer som har blitt fanget inne i magiske gjenstander!

Frigjør Askepott, Alice i Eventyrland og Aladdin fra deres magiske fengsler ved å løse gåter og overvinne utfordringer som vekker barndomsminner og skaper nye og herlige minner med dine lagkamerater!

Denne nostalgiske og engasjerende opplevelsen vil kreve samarbeid og kreativ tenkning, samtidig som den styrker teamånden og bidrar til uforglemmelige minner.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å utfordre deg selv og ditt lag i Kingdom of Escape Rooms’ team battle med Trolldommens verden og Magiske eventyr. Bestill deres plass i dag og gled dere til en fantastisk og engasjerende teambuilding-opplevelse i hjertet av Oslo.

Hvi du har en store gruppe som er over 30 pers, det er ingen problem, vi kan arrangere en uforglimende team building hos dere med våres kjent escape-box konsept. Se for mer info.

Les mer

Velg en passende tid for spillet

Spillets dato:
Spillets tid: