Student rabatter

Studentrabatt hos Kingdom of Escape Room

Er du student med gyldig studentbevis? Da har vi svært gode nyheter til deg. Vår studentrabatt gir deg nemlig 20 % avslag uansett tid, sted og type escape room, eller annet produkt, du velger.

Vi er veldig oppmerksomme på at studenter ikke har like god råd som resten av befolkningen. Derfor er det viktig for oss å være innovative i forhold til å gi deg som student det lille ekstra som skal til for å ha muligheten til å gjøre underholdning i form av escape room til en del av hverdagen din.

Dersom du ble gitt studentrabatt ved din bestilling, vil du få tilsendt en rabattkode på 10 prosent av beløpet du bestilte for. Koden må brukes innen et år, men kan benyttes på alle produkter vi selger.

package

people

room

Number of people
Room
Date
Student rabatter

What is included?

  • Tea and Coffee
  • Team games in our escape rooms
  • A dedicated Game Master that will attend to you
  • A photo session for the group
  • The opportunity to bring food and drinks from outside

Additional options:

Any questions about your order or price? Contact us by Email post@kingdomrooms.no or phone +47 22440010 for detailed information.

  • A wide variety of tapas sufficient for everybody at the party
  • A dedicated stand up comedian that can adjust the material to the group
  • Use of the room’s different theme based costumes


4-20 person!

*You pay for the number of people who actually come.

group of 4-5340 kr per person
group of 6-10320 kr per person
group of 11-20310 kr per person
COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.