Teambuilding aktiviteter

Vil du gi dine ansatte en unik opplevelse, og samtidig øke deres lagånd og evne til å samarbeide? Vi arrangerer og skreddersyr escape room spill for bedrifter og store grupper som ønsker underholdning og teambuilding aktiviteter.

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Team-building

Hva er inkludert i team building pakken?

  • Te og kaffe
  • Lagspill i våre escape room
  • Gamemaster som hjelper dere hele veien
  • Gruppebilder med profesjonell fotograf
  • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

  • Et variert tilbud av tapas til alle på arrangementet
  • En dedikert standupkomiker med materiale tilpasset gruppen
  • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-25 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-5340 kr per person
gruppe av 6-10320 kr per person
gruppe av 11-25310 kr per person

Hva slags forkunnskap må jeg ha for å spille?

Vi legger opp spillene slik at de ikke er fysisk krevende og helt uten behov for forkunnskap. I tillegg vil du bli utfordret til å bruke både fantasien og din evne til logisk tenkning. Team building aktiviteter hos oss i Kingdom of Escape Room skal være moro, utfordrende og ikke minst ta sikte på å bygge varige bånd mellom deltakerne, noe som kan hjelpe en bedrift på sikt.

Hvordan organiseres spillet?

I våre team battle spill deles deltakerne inn i grupper på 6 personer. To grupper spiller mot hverandre samtidig i hvert rom. Det laget som løser oppgavene fortest vinner. Dersom dere er flere enn 12 personer, deler vi dere i to puljer. En av puljene får spille team-battle på escape-room mens den andre puljen spiller escape-box. Deretter bytter de to puljene slik at alle får prøvd alt.

Trenger du hjelp til bestilling?

Kontakt oss gjerne dersom du har spesielle forespørsler. Vi kan også foreta bestilling for deg. Skriv da en mail til post@kingdomrooms.no  der du oppgir antall personer, tidspunkt dere ønsker for spillet og om det eventuelt er noen spesielle forespørsler. Ikke glem å bestille tilleggspakker (med ekstra underholdning og mat) som er tilgjengelige som et ekstra utvidet tilbud til alle som bestiller en gruppepakke hos oss.