Teambuilding aktiviteter

Vil du gi dine ansatte en unik opplevelse, og samtidig øke deres lagånd og evne til å samarbeide? Vi arrangerer og skreddersyr escape-room spill for bedrifter og grupper på 4-20. Vi kan også tilby escape-box opp til 80 personer som ønsker underholdning og teambuilding aktiviteter.

Flere og flere bedrifter oppdager at slike aktiviteter har mye for seg dersom man ønsker å øke produktiviteten til de ansatte. Aktivitetene gir ikke bare ny inspirasjon gjennom opplevelser man kanskje tidligere ikke har hatt. Teambuilding aktiviteter kan også styrke team arbeidet som kommer i etterkant av escape-room-spillet.

Derfor hiver flere og flere bedrifter seg på bølgen escape-room har skapt i Norge. Om dette ikke skulle være noe for din bedrift, er escapebox også nå en mulighet. I dette nye og spennende spillet må man i enda større grad bruke de logiske evnene sine for å komme i mål med å avvæpne Nord-Korea med atom-missilene de planlegger å skyte ut. Dette kan altså være spillet for dere som liker å lene dere tilbake i sofaen mens teambuilding aktivitetene utføres.

For å finne ut mer om detaljene rundt emnet anbefaler vi vårt blogginnlegg forteller oss hva forskningen sier om teambuilding aktiviteter. Her får du tilgang til et tonn av forskning og uttalelser fra eksperter innen emner som er nært beslektet teambuilding.

Husk på at man ikke trenger å være en bedrift eller et firma for å nyte godt av denne pakken med teambuilding aktiviteter. Det er selvfølgelig fullt mulig å bestille pakken til bandet, klassen din, vennegjengen eller andre grupper. For andre grupper har vi også andre pakke-løsninger som gir gode tilbud til mange spesifikke grupper som bursdagsfeiring, utdrikningslag og annet.

OK, er du klar?  Så bra, trykk på knappen og bli med i kampen: «Turn on logic, turn off panic. Let’s meet at the exit».

 

 

 

pakke

mennesker

rom

Antall personer
Rom
Dato
Team-building

Hva er inkludert i team building pakken?

  • Te og kaffe
  • Lagspill i våre escape room
  • Gamemaster som hjelper dere hele veien
  • Gruppebilder med profesjonell fotograf
  • Mulighet til medbrakt mat og drikke

Ekstra alternativer:

Er det noen spørsmål angående bestilling eller pris? Kontakt oss på post@kingdomrooms.no eller telefon +47 22440010 for detaljert informasjon.

  • Et variert tilbud av tapas til alle på arrangementet
  • En dedikert standupkomiker med materiale tilpasset gruppen
  • Lån av de forskjellige rommenes temabaserte kostymer


4-20 person!

*Du betaler for antall personer som faktisk kommer.

gruppe av 4-5340 kr per person
gruppe av 6-10320 kr per person
gruppe av 11-20310 kr per person

Hva slags forkunnskap må jeg ha for å spille?

Vi legger opp spillene slik at de ikke er fysisk krevende og helt uten behov for forkunnskap. I tillegg vil du bli utfordret til å bruke både fantasien og din evne til logisk tenkning. Team building aktiviteter hos oss i Kingdom of Escape Room skal være moro, utfordrende og ikke minst ta sikte på å bygge varige bånd mellom deltakerne, noe som kan hjelpe en bedrift på sikt.

Hvordan organiseres spillet?

I våre team battle spill deles deltakerne inn i grupper på 6 personer. To grupper spiller mot hverandre samtidig i hvert rom. Det laget som løser oppgavene fortest vinner. Dersom dere er flere enn 12 personer, deler vi dere i to puljer. En av puljene får spille team-battle på escape-room mens den andre puljen spiller escape-box. Deretter bytter de to puljene slik at alle får prøvd alt.

Trenger du hjelp til bestilling?

Kontakt oss gjerne dersom du har spesielle forespørsler. Vi kan også foreta bestilling for deg. Skriv da en mail til post@kingdomrooms.no  der du oppgir antall personer, tidspunkt dere ønsker for spillet og om det eventuelt er noen spesielle forespørsler. Ikke glem å bestille tilleggspakker (med ekstra underholdning og mat) som er tilgjengelige som et ekstra utvidet tilbud til alle som bestiller en gruppepakke hos oss.