Faq

key

Hvor mange kan delta i et escape room game?

Det maksimale antallet av deltakere per escape room game er 6 personer. Det er mulig å gå gjennom et escape room parallelt med et annet lag. Lagene konkurrerer da om å løse oppgavene raskest mulig.

key

Hvor gammel må man være for å delta?

Du må være 6 år for å delta i våre escape room uten en foresatt.

key

Hvor lenge varer en quest?

Deltakere har 60 minutter for å løse oppgaver og komme seg ut av rommet.

key

Hvor vanskelig er escape room gåtene dere tilbyr?

Det er et middels vanskelighetsnivå på våre escape room gåter. Uansett så garanterer vi logiske nøtter litt utenom det vanlige, spennende hodebry og uforglemmelige inntrykk til hver deltaker.

key

Kan man fullføre spillet etter at tiden har gått ut?

Dessverre så har man ikke en slik mulighet, men deltakere kan alltid spørre om et hint eller hjelp fra arrangørene.

key

Hvilke tilbud gjelder på escape games?

Vi har 20% rabatt for studenter. Vi tilbyr en spesialpris og et tilpasset program for bursdagsbarn på deres bursdag og en lavere pris for kunder som vil arrangere fest i våre escape room. Deltakere kan også ta med mat og alkohol.

key

Kan man ta bilder eller video på questrommene?

Nei, bilder og videoopptak er forbudt.

COVID
19

Forhåndsregler i forhold til Korona viruset

Hei på deg kjære escape-room entusiast. I dag vil vi gjerne prate om en viktig sak; nemlig hygiene-tiltak i forbindelse med Korona-viruset. Vi vet at du har fått all den generelle informasjonen du trenger for å hindre spredningen. Derfor vil vi gjerne prate litt om de tiltakene vi har gjennomført slik at du skal kunne føle deg trygg på å fortsette ablegøyene hos oss. Livet må jo gå videre. Vi kan ikke la sykdom sette en stopper for moroa.

I alle rommene rengjøres nå alle flater med anti-bak etter hvert spill. I tillegg har vi valgt å oppgradere generell rengjøring til flere ganger om dagen. Vi har også plassert ut anti-bak-gele på strategiske plasser slik at du lett skal kunne holde deg bakteri-fri gjennom hele ditt besøk.